Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

Projecten

Porsche 996 911: licht vliegwiel, sportieve koppeling en IMS lager

Porsche 996 911: licht vliegwiel, sportieve koppeling en IMS lager

Infiniti G37 (G35/350Z/370Z) onderstel en aandrijflijn upgrades

Onderstel en aandrijflijn upgrades voor de Infiniti G37 die ook toepasbaar zijn op 350Z, 370Z G35 en 370GT

Mazda MX5

Niet alle MX5 of Miata’s zijn standaard voorzien van een sper, dat is natuurlijk jammer, maar gelukkig zijn er opties genoeg. Op de het NA-1.6 model na bieden we voor elke model een aftermarket sper, met vaak nog keuze tussen torsen en platensper. We hebben inmiddels alle modellen MX5 wel voorbij zien komen, dus hieronder zullen we even uiteen zetten welke mogelijkheden er zijn

Eerste generatie 1 serie

De eerste generatie 1 serie is een relatief ondergewaardeerde auto en ze zijn nu nog voor goede prijzen te vinden. Helaas is het aanbod 6-cilinders niet zo hoog, alleen de 130i (hatchbacks), 125i (coupe), 135i (coupe) en 1M coupe. Helaas is er op alle modellen geen sper geleverd, behalve op de 1M coupe. Best jammer, omdat een sper ze zo veel goed doet. Deze modellen hebben standaard van de fabriek al een erg stevig chassis en lekker directe besturing wat ze bij uitstek geschikt maakt voor motorsport of sportief rijden. Hieronder onze favoriete upgrades:

Honda S2000 versterkt en gereviseerd differentieel

Van de Honda S2000 hebben we al redelijk wat differentiëlen voorbij zien komen. Revisie kan nodig zijn als de tandwielen of lagers geluid maken of speling heeft ontwikkeld. Maar het kan ook een goede voorzorgsmaatregel zijn mocht de auto in de motorsport gebruikt worden of een aanzienlijke vermogens stijging heeft ondergaan want we kunnen het differentieel daarbij gelijk versterken.

Porsche Cayenne / VW Touareg

Cayenne, Touareg of Audi Q7 voordifferentiel en achterdifferentieel revisie of tussenbak revisie

CLK en C55 AMG

C55 AMG voorzien van een sper differentieel, nieuwe sterkere lagers en nieuwe keerringen.

E63s AMG

E63s AMG E-diff fix voor 1000+pk dragracer. OS Giken TCD sper installatie met e-diff bypass.

Opel Kadett C

Licht, achterwiel aangedreven, lekker sturend en overzichtelijke techniek waar nog redelijk veel voor te vinden is. Dat maakt de C Kadett echt een leuke auto voor hobby gebruik, het lastige is alleen er 1 te vinden die nog een beetje hard is.

BMW Z3 Coupe subframe en differentieel

Subframe Je zal het misschien wel eens gezien hebben, maar als een auto met een semi-trailing arm type onderstel, zoals de E30, E21, Z3, E36 Compact en veel oudere modellen, verlaagd wordt, dan krijgen deze behoorlijk veel camber. Het mooie van dit systeem is dat hoe verder de auto rolt in de bocht, het binnenste…
Read more

nl Dutch
X