Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

Toyota Supra

Toyota Supra

De Toyota Supra is een achterwiel aangedreven sport/GT model van Toyota dat al heel wat jaren tot de verbeelding spreekt. Zodoende zijn er genoeg liefhebbers te vinden die er graag één (of meerdere) bezitten en door de robuuste techniek zijn het auto’s waar veel potentie in zit. De differentiëlen van deze zijn dan ook zeker geen zwak punt. Alleen de preload en torsen sperren waar deze van af fabriek mee geleverd zijn, zijn niet denderend.

Daarom bieden we, naast de nodige aftermarket delen de volgende upgrades en revisie aan:

Supra A70 (MK3)

Voor zover bij ons bekend kwam de Supra A70 afhankelijk van de versie, met een open differentieel of een preload sper. We kunnen deze vervangen voor verschillende type platensperren om de auto meer grip en controle te geven. Daarnaast is het voor de meeste modellen mogelijk om een andere eindoverbrenging te plaatsen voor hogere topsnelheid, of hoger acceleratie vermogen.

Supra A80 (MK4)

De A80 generatie supra’s zijn degene waar zeer veel vermogen uit gehaald wordt door het 2JZ motorblok. Deze komen standaard met een groter en erg sterk differentieel, maar wij hebben eventueel mogelijkheden om deze verder te versterken. Daarnaast kunnen we ook revisie uitvoeren, eindoverbrenging aanpassen en after-market sper differentiëlen plaatsen, zoals die van OS Giken.

Toyota Supra A90 differentieel met OS Giken superlock en revisie

Supra A90 (MK5)

Als relatief nieuwe auto hebben we hier nog geen revisie van het differentieel voor hoeven uitvoeren, maar omdat het differentieel afkomstig is van BMW hebben we hier alle onderdelen voor op voorraad en weten we exact wat er mee mogelijk is en hoe deze werken. U kunt terecht bij ons voor het volgende en meer:

English:

Supra A70 (MK3)

As far as we know, the Supra A70 came with an open differential or a preload lsd, depending on the version. We can replace these for different types of plate locks to give the car more grip and control. In addition, for most models it is possible to install a different final drive for a higher top speed or higher acceleration power.

Supra A80 (MK4)

The A80 generation supras are the ones that get a lot of power from the 2JZ engine block. These come standard with a larger and very strong differential, but we may have options to strengthen this further. In addition, we can also carry out overhauls, adjust final drives and install after-market limited slip differentials, such as those from OS Giken.

Supra A90 (MK5)

As a relatively new car, we have not yet had to overhaul the differential, but because the differential comes from BMW, we have all the parts for this in stock and we know exactly what is possible with it and how they work. You can contact us for the following and more: