Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

Audi RS3 8V (VAG Haldex-5 differentieel)

Audi RS3 8V (VAG Haldex-5 differentieel)

De Audi RS3 3e generatie heeft net zoals alle andere volkswagen groep MQB platform modellen een Haldex type 5 achter differentieel. We krijgen deze vaker binnen voor revisie met nieuwe lagers en keerringen. We hebben hier doorgaans de onderdelen voor op voorraad.

Audi RS3 achterdifferentieel gereviseerd

Er zijn ook sper differentielen beschikbaar voor deze achter differentiëlen en installatie bij ons is mogelijk. Versterken van onderdelen die bij verhoogd vermogen het niet trekken, kunnen we leveren zoals versterkte tandwielen, flenzen en assen. Daarnaast hebben we sets om de haldex fris te houden met nieuwe filters, olie, bouten, seals en pluggen.

We kunnen ook sper differentiëlen installeren in de versnellingsbak op de vooras. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, we kunnen daarin adviseren in de beste optie voor uw auto/gebruik.

Audi RS3 voorzien van Wavetrac sper differentieel voor de DQ500 DSG versnellingsbak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *