Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

OS Giken

Wat is een OS Giken Sperdifferentieël?

Het superieure ontwerp van een OS Giken Superlock biedt ruimte aan meer sperplaten (tot 2 keer zo veel als die van andere sperdifferentiëlen). Daarom heeft een OS Giken de mogelijkheid tot 100% sperwerking te genereren. Het gepatenteerde drukstuk ontwerp zorgt voor een soepele, progressieve sperwerking. Ook heeft de sperklok een uitsparing voor de conusveer. Dit zorgt voor een minimale buiging van deze veer en verbeterde duurzaamheid. Deze sperdifferentiëlen worden zorgvuldig geproduceerd waardoor maximale duurzaamheid wordt gegarandeerd. Alle componenten hebben een chemisch thermische behandeling ondergaan voor maximale versterking.

Ongekende prestaties

Het OS Giken sperdifferentieel kan met lage pre-load worden afgesteld met behoud van volledig progressieve sperwerking tot 100%. Het zal voelen als een open diff in langzame bochten. Het diff kan onder belasting toch het maximale vermogen op de wielen overbrengen. De werking is zeer stil, en de progressieve vergrendeling zorgt voor een soepele, voorspelbare sperwerking. Vooral bij het vervangen van een open diff zal een OS Giken exemplaar de rijervaring merkbaar verbeteren. De auto is nog prima voor dagelijks vervoer te gebruiken. Met een OS Giken diff wordt wielspin geëlimineerd en kan de auto eenvoudig op het gas bestuurd worden.

Als gevolg van het uiterst precieze productieproces, de hoogwaardige materialen en het superieure design, is er geen inrijdperiode nodig. Dit OS Giken sperdifferentieel zal nooit gereviseerd hoeven te worden. Dit sperdifferentieel wordt doelbewust te sterk gebouwd om zo het best presterende en meest duurzame platen sperdifferentieel ter wereld aan te kunnen bieden. Naast het prestatievoordeel en het open-diff-gevoel bij lage snelheden, zijn voertuigen uitgerust met een sperdifferentieel stabieler in alle weg- en weersomstandigheden. Hierdoor wordt het rijden veiliger.

De RODE veertjes zijn uniek voor de OS Giken superlock (TCD). Dit geeft de Superlock extra controle over de sper activatie, geleidelijk van 0-100% sper.

Meer voordelen OS Giken

Een OS Giken differentieel wordt nauwkeurig geproduceerd met zeer lage toleranties en kan na montage direct gebruikt worden op het circuit. Het slimme ontwerp en de productie van een Superlock differentieel betekent dat er geen noemenswaardige slijtage van de componenten optreedt, wat de constante prestaties ten goede komt, ongeacht de mate van gebruik. Veel teams gebruiken al tien jaar een OS Giken sperdifferentieel waarbij al die tijd alleen de olie vervangen is.

Alleen de OS Giken superlock kan deze stabiliteit in prestaties garanderen. In verschillende competities waar het sper het verschil kan maken hebben we gezien dat de OS Giken de sportieve voorsprong kan geven op de concurrentie, onze klanten winnen 24 uurs races, rallies, drift en cup competities in de Benelux en er buiten.

Setra motorsport met OS Giken superlock:

Olie verversing volgens fabrieksopgave: wij bevelen de eerste olie verversing aan na 1 sessie of 750 tot 1500km om de restjes van het productieproces weg te spoelen. Latere verversingen worden aanbevolen volgens de normale door de autofabrikant aanbevolen frequentie. Het differentieel is uitermate geschikt voor de openbare weg. Aangezien een OS Giken Superlock een soepele, progressieve sperwerking tot 100% mogelijk maakt met een geringe hoeveelheid voorspanning, zal het voelen als een open diff bij lage snelheden, maar zal het nog steeds efficiënt vermogen overbrengen naar de ondergrond wanneer het belast wordt.

Geïnteresseerd in een OS Giken Superlock?

Kijk in onze webshop voor uw type auto. Of
Vraag nu een offerte op maat aan