Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

Mercedes Vito, V-klasse en EQC

Mercedes Vito, V-klasse en EQC

Op de nieuwe C447 en C448 serie Mercedes Vito, V-klasse en EQC, heeft Mercedes er voor gekozen om over te gaan op lage weerstand lagers in de vorm van dubbelrij kogellagers. Dat deze lagers gevoelig zijn voor schade weten we al geruime tijd en het lijkt er op dat Mercedes nog de fouten maakt die BMW inmiddels al ondervangen heeft.

Zie onze revisie mogelijkheden hier: https://www.motorsportparts.nl/mercedes/vito/aandrijving-en-diff/

Dat zorgde er voor dat onze eerste klant voor deze modellen bij 58.000 km al aan een revisie toe was. We zijn daarbij gelijk aan de slag gegaan om de gevoelige lagers te vervangen voor een aanzienlijk robuuster type. Zo werken we altijd door om niet alleen onderdelen te vervangen bij revisie maar ook verbeteringen door te voeren.

Daarnaast raden we aan om de olie vaker te vervangen dan Mercedes aan geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *