Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

Jaguar F-type differentieel

Jaguar F-type differentieel

De Jaguar F-type differentielen krijgen we binnen voor verschillende redenen. We bieden daarom verschillende oplossing en upgrade mogelijkheden.

Gereviseerd Jaguar F-type differentieel

Revisie

Lagerschade bij deze differentiëlen is een mogelijk probleem. De combinatie van kegel en kogellagers maakt deze differentiëlen gevoeliger dan de oudere modellen. Bij onze revisie vervangen we de standaard lagers voor steviger lagers van 1 soort om soortgelijke conflicten te voorkomen en een duurzamer differentieel te kunnen garanderen.

Naast het vervangen van de lagers worden ook de keerringen vervangen, de behuizing gestraald en van corrosie ontdaan.

We geven 2 jaar garantie op onze revisies. Montage bij ons is mogelijk.

Jaguar F-type S platensper met carbon frictiemateriaal

Sper differentieel speling:

Op de F-type S is een platensper geleverd. Door een beperking in het ontwerp ontstaat er speling in het sper differentieel over tijd waardoor er een bonk hoor en voelbaar kan zijn onder lastwissel. De oplossing bij de dealers is een heel duur nieuw differentieel waarbij de speling over verloop van tijd weer terug komt. Onze oplossing is een duurzaam en aanzienlijk voordeliger oplossing door het probleem mechanisch op te lossen zoals dat in veel sper differentiëlen ook wordt toegepast.

Koeling:

Het differentieel van de F-type zit strak weggestopt in het subframe. Daardoor en de bodem beschermplaten zorgen er voor dat het differentieel niet veel rijwindkoeling krijgt en willen daardoor bij stevig gebruik de olie er wel eens uit koken. Op tijd de differentieel olie vervangen zal helpen dit probleem te voorkomen en we kunnen mogelijkheden aanbieden voor passieve (rijwind) en actieve (radiator en pomp) differentieel olie koeling.

Drexler platensper voor de Jaguar F-type is een upgrade over het originele sper wat op elke F-type is geleverd. Zorgt voor meer stabiliteit, grip en feedback op en over de rand van grip.

Sper differentieel installeren

Op de modellen die zonder sper differentieel geleverd zijn, zoals de V6 (non-S) of de 2.0 turbo, kunnen we een sper differentieel leveren. Verschillende soorten platensper zijn leverbaar en kunnen we installeren in uw differentieel. Door de installatie van zo’n sper zult u direct merken dat er meer grip is, de traction controll grijpt minder snel in en stabiliteit neemt toe. Daarnaast is de auto beter te plaatsen en te voorspellen als de traction controll uit is. Neem contact op voor prijzen en mogelijkheden.