Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

BMW E34 5 serie

BMW E34 5 serie

Na lange tijd een beetje voorbij gekeken te zijn lijkt het er op dat er weer wat waardering komt voor de BMW E34 5 serie. Deze lekker mechanische auto’s, veel met handbak geleverd en ouderwets goede atmospherische motoren bieden een breed scala aan echt leuke blokken, zoals de M30 535i, M60 V8 530i en 540i, S38 M5 en Alpina’s met turbo’s of V8. Daarnaast zijn ze, zeker met huidige 5 series vergeleken, niet eens zo zwaar.

540i 4.0 V8 met handbak en sper

Er is ook een heel assortiment aan sper differentiëlen en eindverhoudingen beschikbaar om de auto naar je hand te zetten voor sportief gebruik. Met het dubbele draagarm onderstel en een goede set dempers en veren is het een zeer fijne sportieve of comfortabele auto te maken. Veel onderdelen die passen op de 3 serie passen ook op de E34.

Gereviseerd sper differentieel
De 518i heeft vooral veel ruimte onder de kap voor een extra blok

Deze auto’s zijn door de leeftijd doorgaans wel aan een setje nieuwe rubber bussen toe voor de motor, bak, draagarmen en het differentieel. We proberen deze op voorraad te houden en kunnen ook installatie daarvan voorzien.

M5 in vermomming

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *