Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

’66 Ford Mustang

’66 Ford Mustang

Bij deze Ford Mustang hebben we de achteras mogen reviseren. Door de zeer actieve after-market in de VS zijn alle onderdelen nog te vinden, het duurt alleen soms wat langer voordat alle nodige spullen binnen zijn.

Nieuwe onderdelen klaar voor revisie

Bij deze achteras heeft de klant er voor gekozen om de as te laten poeder coaten, we bieden deze optie aan tegen een meerprijs waarbij het standaard ontroest en gespoten wordt. We halen dan de complete as uit elkaar tot de laatste onderdelen. We plakken de delen die niet gespoten of gecoate hoeven te worden af en zorgen zorgvuldig dat alle roest goed verwijderd wordt en de binnenkant hellemaal goed schoon is.

Na schoonmaken en lakken zetten de as weer in elkaar met nieuwe lagers, keerringen en de benodigde spacers en stellen we het geheel af volgens fabrieks specificatie of met motorsport afstelling voor onze sportieve klanten.

Zo is de auto weer klaar voor jaren rijplezier zonder gekke geluiden uit de aandrijflijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *