Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

Chrysler Crossfire SRT-6 en SLK32AMG

Chrysler Crossfire SRT-6 en SLK32AMG

De Chrysler Crossfire SRT6 is een auto die je niet vaak tegen komt, met zo’n 1500 geproduceerd als roadster. De AMG supercharged V6 is makkelijk op 400pk te brengen en daarmee is het best een beetje behelpen om dat aan de weg te krijgen via een open diff. Luc heeft er daarom voor gekozen om er een Wavetrac in te laten zetten door de locale garage.

Bij de installatie is er echter iets mis gegaan waardoor het diff bonkte en knarste alsof het een lieve lust was bij elke bocht. Daarop heeft Wavetrac ons aangewezen voor de reparatie. Het heeft even geduurt, maar Wavetrac heeft netjes onder garantie de gebroken delen vervangen en we hebben het diff gemonteerd.

Deze is nu helemaal soepel in elke bocht, maar toch voorzien van de grip die deze auto goed kan gebruiken.

Interesse in installatie van een sper in jouw auto? We kunnen ze vrijwel allemaal leveren, installeren, reviseren of repareren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *