Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

Jaguar XF, XJ, XK en F-Type differentieel

Jaguar XF, XJ, XK en F-Type differentieel

Deze modellen Jaguar die allemaal hetzelfde type differentieel gebruiken zijn er verschillende problemen bekend. Janken/huilen of een schurend metalig geluid vanuit de achteras komt voor door versleten lagers. Hier bieden we een revisie voor aan, dit kost 850,- en bevat alle lagers, keerringen, ontroesten, lakken, chemisch reinigen en 2 jaar garantie.

Jaguar XF, XJ en XF R E-Diff gereviseerd

E-Diff

R modellen van deze Jaguars zijn voorzien van een E-Diff oftewel een elektronisch geregeld sper differentieel. Deze activeert of deactiveert het sper in meer of mindere mate aan de hand van stuuruitslag, versnelling en wielspin. Dat is een mooi systeem wat voor veel grip zorgt. Maar is gevoelig voor hoge temperatuur. Hierdoor raden we bij sportief gebruik een oliekoeler en onze Royal purple sper differentieel olie aan.