Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

C63(s) AMG Diff revisie

C63(s) AMG Diff revisie

De W205 C63 AMG en C63s zijn één bonk fascinerende techniek met een hot-v twin turbo 4.0 V8 en standaard een sper-differentieel. De C63 kreeg daarbij een mechanisch platensper en de C63s een electronisch aangestuurd platensper. Mooie techniek, maar als dit niet goed onderhouden wordt is er een kans dat dure onderdelen stuk gaan en de werking van het sper verloren gaat. Vooral de lagers hebben te lijden in deze auto’s.

https://www.motorsportparts.nl/mercedes/amg-c63/c63-amg-differentieel-revisie

Met een service interval van 50.000 km wordt de olie eigenlijk niet vaak genoeg vervangen waardoor er teveel troep door de olie gaat. Dit zorgt op termijn voor een schrapend of jankend geluid vanuit het differentieel. Een nieuw differentieel kost bij Mercedes al snel 3000,- ex btw als deze niet onder de garantie valt.

Bij revisie vervangen we alle lagers en keerringen plus we geven 2 jaar garantie. We plaatsen daarbij modificaties om het differentieel duurzamer te maken dan origineel. Zo bent u bij ons goedkoper, maar ook beter af. Eventueel kunnen we ook het sper verversen of upgraden en raden we aan onze Royal purple max gear olie te gebruiken voor een langer levensduur.

Een upgrade van het sper helpt de auto meer grip te pakken en beter geschikt te maken voor sportief of circuit gebruik. Naast upgrades van het standaard sper kunnen we ook een upgrade aanbieden naar een aftermarket sperklok zoals die van OS Giken voor een professioneel motorsport kwaliteit sper. Daarnaast hebben we goede ervaring met het versterken van tandwielen om het hoofd te bieden aan vermogens upgrades.

OS Giken superlock op een versterkte tandwielset voor de 63 AMG
OS Giken superlock sper voor de 63 AMG met versterkte tandwielen

Houd je C63 vers en scherp voor de beste performance met een differentieel van ons. Bij vragen of twijfel kunt u contact met ons opnemen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl Dutch
X