Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

E36 M3

E36 M3

Eriks E36 M3 is een bijzonder fris exemplaar, van binnen en van buiten ziet hij er bijna als nieuw uit ondanks 180.000 km inclusief wat circuit werk. Maar zijn ervaring was dat zijn diff wel wat aandacht kon gebruiken. Na 180.000 km begint er wel wat troep die van de sperplaten komt op te hopen in het sper en is een vers setje sperplaten geen gek idee. Daarbij hebben we het sper een wat agressiever karakter gegeven. Dat klinkt voor sommigen als iets voor race auto’s, maar ook voor een straat auto kan dit een hele leuke upgrade zijn.

Met onze 1.5-way aanpassing heeft de auto alleen bij gas geven meer sper. Daardoor is de auto beter op het gas te sturen, het is duidelijker en beter voorspelbaar wat de auto zal doen op en over de rand van de grip. Deze oplossing is al heel lang favoriet voor E36 tot en met E90 M3’s en M5’s zoals van de E28, E39 en E60. We krijgen hier altijd zeer positieve reacties op, ook van mensen die alleen de auto op de straat gebruiken. En als je al een ZF platensper in de auto hebt zitten vallen de kosten ook best mee.

We proberen deze upgrade en revisie delen altijd op voorraad te houden.