Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

Porsche 911-996

Porsche 911-996

Heb je meer grip nodig als je de motor al over de achteras hebt hangen? Misschien niet, maar met een sper word ook een 911 stabieler en makkelijker te vertrouwen. En met het OS Giken superlock sper wordt de grip op de achteras wel echt fenomenaal. Sturen op het gas wordt mogelijk met een sper wat de enthousiaste rijder zeker zal kunnen waarderen. Daarnaast hebben we bij Porsche altijd een voorkeur voor een platensper omdat deze ook tijdens afremmen hun werking doen en daarbij voor meer stabiliteit zorgen. De OS Giken is zo’n platensper, maar dan zonder het nadeel van het moeten verwisselen van sperplaten over tijd.

OS Giken Superlock sper

Beetje vermogen, Recaro pole positions, een paar uniballs, lichtgewicht vliegwiel en een goed onderstel (kunnen we allemaal mee helpen) en het begint aardig op een GT3 te lijken, qua rijden dan.