Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

Opel Kadett C

Opel Kadett C

Licht, achterwiel aangedreven, lekker sturend en overzichtelijke techniek waar nog redelijk veel voor te vinden is. Dat maakt de C Kadett echt een leuke auto voor hobby gebruik, het lastige is alleen er 1 te vinden die nog een beetje hard is.

Voor Pieter hebben we de achteras (van een Manta B) mogen reviseren en een platensper geïnstalleerd, daarnaast hebben we de auto voorzien van urethaan bussen en GAZ verstelbare schokdempers. Voor zo’n lichte auto heb je niet zo veel nodig, maar als je het dan ook goed doet, dan komt er een bijzonder leuk en strak sturende auto te voorschijn.

Pieter:

Ik heb nog maar beperkt kunnen testen maar grip is ongelofelijk verbetert. Niet alleen door het sper maar ook de schokbrekers, deze hebben hem goed gedaan. Nu nog de rest van de pu bussen erin en die speling uit het stuurhuis halen dan is het net een kart.

Ik twijfelde al of ik in de ascona 12 jaar terug een platensper had of een wokkel maar nu weet ik het zeker. Dat was een wokkelsper. Duidelijke verschillen. Dit rijdt veel beter.