Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

Klassieker differentieel revisie

Klassieker differentieel revisie

Ook met oudere auto’s kunnen we overweg bij Hardeman motorsport, sterker nog, we zijn ooit begonnen met de revisie van differentiëlen van klassieke BMW’s zoals de E30, E21 en 2002.

BMW 2002 achterasrevisie

Bij een klassieke auto hoeft de revisie niet zozeer lastiger of duurder te zijn, maar het is wel mogelijk dat door eerdere revisies er meer schade is aan een differentieel en dat over tijd corrosie meer zijn werk heeft kunnen doen. Bij revisie verwijderen we alle corrosie en voorzien het differentieel van een nieuwe anticorrosie laklaag.

BMW 3.0 CS en 2002 differentieel

Inmiddels is het niet bij BMW’s gebleven, ook Alfa, Corvette, Ferrari, Jaguar, Mercedes, Opel en andere merken achterassen zijn bij ons de revue gepasseerd. We kunnen daarbij niet alleen het vervangen van lagers, keerringen en afstellen aan bieden, maar complete achterassen reviseren, onderdelen versterken, verhouding aanpassen, wiellagers vervangen, sper differentiëlen leveren of reviseren etc.

Mercedes 190SL achteras

Montage onder de auto is mogelijk waarbij uw auto desgewenst binnen kan blijven staan. In sommige gevallen kunnen we een ruil differentieel aanbieden waarbij de wissel voor een gereviseerd differentieel kan terwijl u een kopje koffie drinkt.

Salisbury differentieel van de Jaguar E-type
Ferrari 250GT

Onder andere behandeld/gereviseerd hebben we:

Alfa Romeo Giulia (105)
BMW 1602, 1802, 2002
BMW E21
BMW E24
BMW E28
BMW E30, van 316 tot DTM M3
BMW E9 3.0CS, Csi, CSL
BMW Neue klasse
Caterham
Chevrolet Suburban
Donkervoort
Ferrari 250GT
Ford Mustang
Ford Sierra
Jaguar E-type
Jaguar S-type
Jaguar XJ
Jeep Wrangler
Jensen Healey
Land Rover Range Rover
Mazda MX5
Mercedes 190SL
Mercedes SL Pagode
Mercedes SLC
MGB
Nissan 300ZX
Opel Manta
Porsche 944
Volvo P1800
Westfield