Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

Schokdempers op maat

Schokdempers op maat

Van speciale projecten die niet uit kunnen met een standaard demper tot auto’s waar geen schroefsets voor beschikbaar zijn. Met GAZ hebben we een partner die snel een demper of schroefset op maat kan leveren voor een nette prijs.

GAZ is al jaren onze leverancier voor schroefsets en schokdempers en dat is naar volle tevredenheid. GAZ heeft zelf ruime ervaring met het racen met verschillende auto’s en weet van een demping te voorzien die zowel voor de straat als het circuit geschikt is. Advies in veersterkte en het mee leveren van geschikte veren is ook geen probleem.

Door de dempers altijd op maat te leveren ben je er bij gaz van verzekerd dat deze een zo groot mogelijk werkgebied hebben die je onderstel bereik niet verkleinen. Dit is belangrijk omdat veel “suspension travel” er voor zorgt dat je grote oneffenheden met hogeren snelheid kan trotseren.

Ook bestaande dempers van GAZ worden op maat gemaakt om precies te voldoen aan het gewicht van uw auto, het gebruik van de auto en de gewenste rijhoogte. Daarnaast zijn de dempers vaak in demping verstelbaar zodat ze voor iedere situatie aanpasbaar zijn.

Dempers voor uw speciale project die niet in de gaz catalogus staan kunnen op maat gemaakt worden aan de hand van de volgende gegevens:

Bovenkant bevestiging:oog/tapeind
Bij oogbevestigingBij tapeind bevestiging
TypeRubber/staal-lagerDiameter tapeind:
Binnen diameter:Hoogte tapeind:
Buiten diameterSchroefdraad spoed
breedte
Demper details
totale lengte uitgerekt:
totale lengte ingedrukt:
Body diameter (optioneel)
zuigerstang diameter (optioneel)
BumpstopsJa/Nee
Onderkant bevestiging:oog/tapeind
Bij oogbevestigingBij tapeind bevestiging
TypeRubber/staal-lagerDiameter tapeind:
Binnen diameter:Hoogte tapeind:
Buiten diameterSchroefdraad spoed:
breedte
Auto gegevens
merk, model:
Gebruik:Straat/Trackdays/Circuit/Drift/Rally/Rallycross
Gewicht:


High end onderstel techniek

Mocht u meer wensen hebben voor uw demping, meer verstelbaarheid, thermostatische demping correctie, snelle of langzame slag verstelbaarheid dan informeren we u graag over de mogelijkheden bij Öhlins of Intrax.