Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

Toyota GT86

Toyota GT86

We hebben al een aantal GT86 of BRZ voorzien van een korter diff of hogere differentieel ratio, maar het zijn er nog lang niet genoeg. Op hoogtoerige motoren is dit de beste upgrade die je kan doen, je houd je motor beter op toeren waardoor je effectief sneller bent. Daarnaast is het ook leuker omdat je meer schakelt en meer keuze hebt in versnellingen met driften. Geen turbo’s of superchargers nodig, gewoon lekker atmosferisch blijven rijden. Tot nog toe is elke klant zeer enthousiast, terwijl het al zulke leuke auto’s zijn. We hebben een ruime keuze aan ratio’s of zelfs close ratio gear kits voor de versnellingsbak.

Bekijk nu in de webshop de mogelijkheden voor een GT86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *