Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

Revisie

Differentieel revisie? Hardeman Motorsport

Maakt uw auto een zingend/zoemend of een ander raar geluid? Kans is dat het differentieel aan vervanging toe is. Een veel gebruikte oplossing voor dit probleem is de installatie van een tweedehands differentieel. U bent hierdoor van het probleem verlost, echter zal dit probleem zich dan na verloop van tijd weer voordoen. Een permanente oplossing is een differentieel revisie met 2 jaar garantie!

Waarom reviseren?

De revisie zorgt ervoor dat uw differentieel weer zo goed als nieuw is. Alle onderdelen met slijtage worden vervangen zodat uw differentieel weer vele kilometers mee kan. Bij revisie wordt uw differentieel volledig uit elkaar gehaald en alle onderdelen worden schoon gemaakt en gecontroleerd. Alle onderdelen met slijtage worden door ons vervangen door nieuwe onderdelen. Vervolgens wordt uw differentieel weer in elkaar gezet en -zeer belangrijk- correct afgesteld. Het differentieel zal nu weer vele jaren soepel en stil functioneren.

Standaard 2 jaar garantie

Vanwege de zeer degelijke opbouw krijgt u standaard 2 jaar garantie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over versleten platen, lagers, lekkende keerringen en dergelijke zoals bij de vaak dure tweedehands exemplaren.

Na de revisie

Veel fabrikanten stellen dat het differentieel olie nooit vervangen hoeft te worden. Toch adviseren wij om dit elke 25.000 km te doen om het differentieel in optimale conditie te behouden. Ook adviseren wij gebruik te maken van Royal Purple max gear olie. Vanuit onze specialisatie op het vlak van differentiëlen hebben wij de ervaring dat deze olie garant staat voor zo min mogelijk slijtage.

Kosten

Voor een complete revisie beginnen de prijzen bij 500 euro afhankelijk van het type. Als voorbeeld: een BMW 118d is mogelijk voor 565,- euro en een zwaarder model zoals de BMW 330d is 665,- euro. (inc. btw) Als u een offerte aanvraagt zullen wij u zo snel mogelijk een vaste prijs noemen voor uw differentieel.

Geïnteresseerd in een differentieel revisie? Vraag dan nu een offerte aan of bel +31113700266.

 

nl Dutch
X