Zandweg 20a, 4416 NB, Kruiningen, Nederland
+31 (0)113 700266
info@hardemanmotorsport.nl

Honda S2000 versterkt differentieel

Honda S2000 versterkt differentieel

Dit Honda S2000 differentieel hebben we gereviseerd. Dat kan nodig zijn als de tandwielen of lagers geluid maken. Maar het kan ook een goede voorzorgsmaatregel zijn mocht de auto in de motorsport gebruikt worden of een aanzienlijke vermogens stijging heeft ondergaan want we kunnen het differentieel daarbij gelijk versterken.

Honda S2000 differentieel gereviseerd

Daarom hebben we voor onze 24-uurs racende duitse klant met supercharged S2000, deze versteviging ontwikkeld. Het zwakke punt bij uitstek word zo uitgeschakeld en het 2e punt, de crush sleeve hebben we voorzien van een steviger variant. De Mfactory tandwielen zijn van zichzelf al versterkt.

Honda S2000 differentieel versterking

Bij revisie vervangen we alle lagers en keerringen, stellen de tandwielen netjes af en geven er 2 jaar garantie bij.

 

S2000 differentieel revisie of tandwiel inbouw set

Daarnaast moest er natuurlijk een OS Giken sper in omdat onze klant daar al zulke goede ervaring mee heeft. Een OS Giken platensper is namelijk een aanzienlijke upgrade ten opzichte van het torsen sper op het circuit. Maar ook op de straat is de extra stabiliteit te voelen. Lees bijvoorbeeld dit onafhankelijk vergelijkende artikel op grassrootsmotorsport.com waar het standaard torsen, met een OS Giken superlock en een Kaaz sper differentieel word vergeleken. https://grassrootsmotorsports.com/articles/whats-the-diff/

OS Giken superlock platensper

Op een hoogtoerige auto zoals de Honda S2000 met een blok dat vooral hoog in het Vtech gebied zijn vermogen maakt, is het belangrijk om de toeren hoog te houden. Dat doe je bijvoorbeeld met een 4.63 overbrenging van MFactory. Wat daar de voor en nadelen van kunnen zijn lees je hier op onze site: https://hardemanmotorsport.nl/algemene-informatie-sperdiff/aangepaste-differentieel-verhouding/

 

Mfactory kortere of langere vertanding

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl Dutch
X